هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

بیشترین مراکز اسقاط کشور در خراسان‌رضوی ایجاد شده‌اند

  • کد خبر: ۷۱۶۷
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰
بیشترین مراکز اسقاط کشور در خراسان‌رضوی ایجاد شده‌اند
معاون حمل ونقل ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت کشور با بیان اینکه بیشترین تعداد مراکز اسقاط کشور در خراسان رضوی ایجاد شده اند، از رکود فعالیت مراکز اسقاط درسطح کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری وحمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی، علیرضا احمدی که برای بازدید از تجهیزات و امکانات یکی از متقاضیان ایجاد مرکز اسقاط به استان خراسان رضوی آمده بود، گفت: بیشترین تعداد مراکز اسقاط کشور در خراسان رضوی ایجاد شده اند و در حال حاضر فعالیت مراکز اسقاط درسطح کشور  وارد رکود شده و سرمایه‌در گردش این مراکز به دلیل انباشت گواهی‌های اسقاط در مراکز دچار مشکل شده است.

معاون حمل ونقل ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت کشور افزود: تاسیس مراکز اسقاط لزوماً با مصوبه کارگروه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده این استان و در نظر گرفتن ظرفیت های موجود انجام می‌شود.

وی با اشاره به دستور العمل تاسیس، فعالیت، نظارت و لغو پروانه مراکز اسقاط و بازیافت وسایل نقلیه فرسوده، اظهار کرد: پس از ارائه درخواست متقاضی به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها، به عنوان دبیرخانه کارگروه و بدنبال طرح موضوع در جلسه‌ آن کارگروه برای ادامه مراحل نیازمند مصوبه کارگروه استانی با رای موافق تمامی اعضا است و در ادامه دستگاه های ذی‌ربط اقدامات قانونی را معمول و در نهایت ستاد نسبت به صدور مجوز فعالیت مرکز اسقاط اقدام می‌کند.

معاون ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت گفت: فعالیت مراکز اسقاط در کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت و ارتقا خدمات حمل ونقل خصوصی و عمومی نقش مهمی دارد و در ستاد طرح های مختلفی برای مصارف گواهی های اسقاط در حال پیگیری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->